Web Design Forum  Graphic Design Site Templates Flash CSS Discussions  

Go Back   Web Design Forum Graphic Design Site Templates Flash CSS Discussions > FrontEnd Design and Development > Photography
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-19-2010, 11:21 AM
aprillove20 aprillove20 is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Australia
Posts: 76
aprillove20 is on a distinguished road
Default my D40

I've had my D40 for a few years and taken tons of pictures with it. Recently I've been fiddling with the settings trying to take time-lapse images (i.e. Lightning shots) and now every time I take a picture, I get a long beep after the picture is taken (during the image review). I've tried resetting all the custom settings to no avail and everything seems to be back to default. It also only happens when the flash goes off. If the flash does not go off, the beep does not happen. Hopefully someone here will be able to set me on the right path to fixing this very annoying issue.
__________________
design courses
photography course
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:46 AM.


Powered by vBulletin Version 3.6.1
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.